martes, 15 de enero de 2013

Museu del cinema

Hola Rossinyols!!!

El passat dissapte 12 de gener vam agafar les bicis i vam fer camí fins arribar al museu del cinema. Va ser molt divertit i interessant!!!




Quan vam sortir del museu, vam dir de donar una volta per Girona, però no vam caminar més de quatre pases que ens vam trobar una botiga d'Scalestric!!!! Amb el que li agrada'n al Kenni! Llavors vam entrar i vam estar mirant cotxes. Vam descobrir que a part dels tipics cotxes de F1 també es pot jugar amb motos, ralis i furgonetes.

Al mig de la botiga hi havia una pista de carreres i no sabíem si es podria jugar, com també hi havia un nen que volia jugar, van anar tots dos a demanar que siusplau podien jugar. El botiguer molt amable va dir que sí i es van passar una bona estona fent carreres.

Alhora de tornar feia força fred. Havíem de tornar a casa com haviem vingut, en bici, i com que per la carretera es perillòs i per a la borera la gent es queixa només podíem anar pel carril bici fent una graaaaaan volta... i amb el fred que feia i que ja estava bastant fosc, vam dir d'anar millor en bus. Dit i fet, vam preguntar al conductor del bus si es podien pujar bicis i vam tornar a casa ben calentons.

Ens veiem a la pròxima!!!

Laura


PD: La foto anterior es de la quedada que vam fer amb els rossinyols Carlos i Pau a les escales de la catedral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario